19th Ave New York, NY 95822, USA

SigmaKAL

Η INSS Ltd αποτελεί συνεργάτη της Sigma στην Ελλάδα. Η συνεργασία αφορά τις διαδικασίες πώλησης, εγκατάστασης, επισκευής και προετοιμασίας λογισμικού για τα Sigma ATMs. Οι υπηρεσίες υποστήριξης περιλαμβάνουν εργασίες Helpdesk, επιτόπιας επίσκεψης και επιδιόρθωσης.

Τα Sigma ΑΤΜ εμπιστεύονται Τράπεζες όπως οι IntesaSanpaolo, Crédit Agricole και BGFIBank ενδεικτικά. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις PA/DSS, PCI, EmvCo, εξυπηρετούν συναλλαγές για όλα τα σχήματα πληρωμών (Visa, Mastercard, American Express, UnionPay, JCB, Diners) και υποδομή κλειδιών 3DES, ώστε να προσφέρουν την μέγιστη ασφάλεια στους πελάτες της Τράπεζας.

Τα ATMs της Sigma είναι εφοδιασμένα με προηγμένο multivendor λογισμικό της KAL, σε περιβάλλον NDC / ISO8583 / IFX, συμβατά με το σύστημα διαχείρισης ATMs που χρησιμοποιεί η Τράπεζα ή ο Processor, που επιτρέπει ταχύτατη υλοποίηση και εύκολη εγκατάσταση στο υφιστάμενο δίκτυο.

Παράλληλα με τις υπηρεσίες υποστήριξης, η INSS Ltd διαθέτει εγκαταστάσεις στις οποίες προσφέρει υπηρεσίες αποθήκευσης, προετοιμασίας, επισκευής, τόσο για τα ATMs, όσο και για τα αναλώσιμα απαραίτητα για τη λειτουργίας τους.